12 000 Ft felett a szállítás ingyenes
Aktualitásaink
Aktualitásaink

Bihari Péter könyvei

bővebben
A TUDÁSPRÓBA főként vizsgázók számára készült. Tömör és tárgyszerű segítséget nyújt a huszadik század történelmének eredményes tanulásához, mert a főbb összefüggések mellett időrendi táblákat, szómagyarázatokat és ellenőrző kérdéseket is tartalmaz.
28%
700 Ft
500 Ft
A hosszú 19. században felgyorsult az idő: megszületett a modern ipari világ, a polgári társadalmak, a nemzeti államok. Európa kiterjesztette hatalmát a világ nagyobbik részére. Ezekről az óriási változásokról szól ez a tankönyv. A tanulást kérdések és feladatok, az egyes részek utáni összefoglalások, az időrendi és más táblázatok, továbbá ábrák, térképek és képek könnyítik meg.
1 500 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Az 1990-es évek egyik legsikeresebb, többszörös tetszésdíjas történelemkönyve most kívül-belül megújult, megszépült. A főszöveg rövidebb és egyszerűbb lett, ezért könnyebben érthető, jobban tanulható. A rövid 20. század történetének elsajátítását számos új illusztráció - képek, térképek, ábrák és táblázatok - segíti. Igazi újdonságnak számít, hogy mind a 48 fejezet végén érdekes olvasmányok találhatók, amelyek a tizenévesek számára ...
1 500 Ft
Elfogyott
Elfogyott