12 000 Ft felett a szállítás ingyenes
Aktualitásaink
Aktualitásaink

Cook, Janet könyvei

(1954 - )

Janet Leslie Cooke amerikai egykori újságíró. 1981-ben Pulitzer-díjat kapott a The Washington Post számára írt cikkéért. Később kiderült, hogy a történetet kitalálták, és Cooke visszaadta a Pulitzert, az egyetlen személyt, aki eddig így tett, miután elismerte, hogy kitalált történeteket. 

Forrás: Wikipedia

  Ebben a könyvben sok-sok játék és rejtvény található azért, hogy segítségükkel gyakorold franciatudásod, és ugyanakkor kellemesen töltsd az időt. A rejtvények segítenek eligazodni az egyeztetések, igeragok és más nehéz nyelvtani problémák rejtelmeiben. Ha elakadnál, segít a nyelvtani összefoglaló és a szószedet. Korhatár nélkül jó szórakozást kívánunk!  
44%
900 Ft
500 Ft
A modern művészettől több mint évszázados története ellenére a nagyközönség általában idegenkedik, mert a modern kép, szobor a mit ábrázol kérdésre gyakran nem válaszol. Ez a kiadvány megmagyarázza, miben áll a művészet modernsége, majd tematikai csoportosításban ismerteti főbb tárgyait, az ábrázolás módjait, bemutatja a mozgalmakat, irányzatokat. A könyvben szereplő 76 színes és 28 fekete-fehér kép teljes áttekintést ad a század mű ...
1 500 Ft
Elfogyott
Elfogyott