12 000 Ft felett a szállítás ingyenes
Aktualitásaink
Aktualitásaink

Dr. Szentiványi Ágnes könyvei

Feltöltés alatt ...
Ez a kötet Dr. Szentiványi Ágnesnek, a jelenleg érvényben lévő állami nyelvvizsgarendszer egyik kidolgozójának nyelvkönyvsorozatában jelenik meg. Az Angol nyelvtan 2. a kezdő, középhaladó és haladó tanulók, illetve tanulócsoportok számára egyaránt kiválóan használható. A kötet magyar nyelvű pedagógiai nyelvtan, amely részletesen foglalkozik a segédigékkel, a főnevekkel, a névelőkkel, a névmásokkal, a melléknevekkel, a határozószókka ...
73%
1 900 Ft
500 Ft
  Ez a gyakorlókönyv Dr. Szentiványi Ágnes: Angol nyelv közép- és felsőfokon című nyelvkönyvének középfokú részéhez készült, valamennyi középfokú szóbeli és írásbeli feladat és gyakorlat kulcsát és a mintamegoldásokat tartalmazza.  
66%
1 500 Ft
500 Ft
  Dr. Szentiványi Ágnes nyugdíjba vonulásáig az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központja angol szekciójának vezetőjeként, az Állami Nyelvvizsga Bizottság alelnökeként az 1991-ben bevezetett új nyelvvizsgarendszer egyik kidolgozója volt. A jól ismert és országszerte széles körben tanított és kedvelt angol nyelvkönyvek népszerű szerzője ennek az új, európai követelményeknek mindenben megfelelő nyelvkönyv megírásával új fej ...
2 700 Ft
Elfogyott
Elfogyott
  Dr. Szentiványi Ágnes háromkötetes Angol nyelvtan című sorozata immár a második feladatgyűjteménnyel egészül ki, ami a felsőfokú nyelvvizsgára való teljes körű felkészülésben segíti a vizsgázót. Azok, akik tanári segítséggel kívánnak tanulni a nyelvvizsgára, a gyakorlatokat mind a nyelvóra során, mind otthoni egyéni felkészülésükkor használhatják, de a könyv kiválóan alkalmas a nyelvet táv- vagy levelezőoktatás keretébe ...
1 700 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Dr. Szentiványi Ágnes a jelenleg érvényben lévő állami nyelvvizsgarendszer egyik kidolgozójaként olyan kötetet állított össze, amely mind az angol nyelvet tanulók, mind a nyelvet oktatók számára áttekinthető képet nyújt a követelményekről.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Az Angol nyelvtan 1. egy háromkötetes könyvcsalád első darabja. Mindhárom kötet alkalmas kezdő, középhaladó és haladó nyelvtanulók vizsgára való felkészítésére, akár egyéni, akár csoportos oktatás keretében. Az első kötet a ragozott és nem ragozott igékkel foglalkozik. A kötet három fejezetre tagolódik: az első fejezet magyar nyelven tárgyalja a mai angol nyelv legfontosabb szerkezeteit, a második az előzőleg bemutatott anyagokat gy ...
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Az Angol nyelvtan 3. az Angol nyelvtan 2. című kötetben tárgyalt anyagot gyakoroltatja. Összesen százötven gyakorlatot tartalmaz, közülük harminc párbeszédes, ez utóbbiak a köznapi beszélt nyelv fordulataira helyezik a hangsúlyt. A könyv második fele valamennyi gyakorlat kulcsát, illetőleg mintamegoldását tartalmazza. Az anyag elsajátítását nagyban megkönnyítheti a szerző által összeállított, bolti forgalomban kapható hangkazetta.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Dr. Szentiványi Ágnes háromkötetes Angol nyelvtanával kiegészítve ez a feladatgyűjtemény alkalmas a felsőfokú angol nyelvvizsgára való teljes körű felkészüléshez.
1 500 Ft
Elfogyott
Elfogyott
  Ez a gyakorlókönyv Dr. Szentiványi Ágnes: Angol nyelv alapfokon című nyelvkönyvéhez készült, valamennyi szóbeli és írásbeli feladat és gyakorlat kulcsát és a mintamegoldásokat tartalmazza.  
1 500 Ft
Elfogyott
Elfogyott
A szerzők az állami nyelvvizsga kidolgozói, sokéves tanítási tapasztalatuk eredményeként állították össze nyelvkönyveiket. Az egymásra épülő nyelvkönyvsorozat első része 15 egységből áll, az első év anyagát öleli fel.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott