12 000 Ft felett a szállítás ingyenes
Aktualitásaink
Aktualitásaink

Gál Zsuzsa könyvei

(1913 - 1979)
bővebben
Gál Zsuzsa fiataloknak szánt ismeretterjesztő sorozatában a legnagyobb zeneszerzők egyikének életútját, az alkotó ember küzdelmeit mutatja be. A sorozat lektora Zsoldos Dávid zenetörténész.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Chopin azt jelenti a lengyeleknek, amit nekünk Petőfi. Bár nem harcolt a forradalomban és nem a csatatéren halt meg, hanem külföldre, először rövid időre Bécsbe, majd onnan Párizsba ment, szívében, zenéjében soha nem vált franciává, mindig lengyel maradt.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
A csodagyerekről, minden idők legnagyobb és legünnepeltebb zongoraművészéről, a modern zongoratechnika megalapítójáról szól ez a könyv, akit Beethoven csókja indított el a művészi pályáján, és aki diadalmenetben járta be Európát. Liszt Ferenc világjáró volt, magyarul nem tudott, de Magyarország szenvedése mindig ráébresztette magyar mivoltára. Ő volt az `isteni`, az `egyetlen`, a `nők bálványa` - ugyanakkor magányos művész. Li ...
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Vándorlegény baktat az országúton. Pénz híján gyalog keresi fel Németország nagy mestereit, hogy elsajátítsa a játékot a kor divatos hangszerein, megtanuljon jó zenét szerezni, és segítségükkel elődeihez hasonlóan becsületet szerezzen családjának. A neve Johann Sebastian Bach.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
A legtöbb gyerek felnőtt szeretne lenni. A csodagyerek sorsában egy kicsit ez az álom valósul meg. Milyen ez a sors? Gyönyörű, de keserves is. A csodagyerek aprón ismeri meg a világot - szépségeit, csúfságait egyaránt, dolgozik, amikor mások még játszanak - és amikor legszívesebben ő is játszana.
1 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott