12 000 Ft felett a szállítás ingyenes
Aktualitásaink
Aktualitásaink

Tutsek Anna könyvei

(1865 - 1944)

Tutsek Anna író, Tábori Róbert második felesége, Tábori Piroska író mostohaanyja.  Hírlapírói pályáját 1894-ben kezdte, a Magyar Leányok című képes hetilapot szerkesztette. Kezdetben novelláskötetekkel jelentkezett, majd ifjúsági regényeket publikált. Elsősorban a konzervatív polgári közönség körében volt népszerű.

Tutsek Anna sorozatának első kötete, a Cilike rövid ruhában megjelenése után nagy örömmel tapasztaltuk, hogy a mai közönség is szívébe zárta a bohókás, minden csínyre kész, cserfes - ám mindig melegszívű és kedves Cilikét. Ezúttal a sorozat második kötetét, a Cilike menyasszony lesz címűt nyújtjuk át az olvasónak; azt, amelyikben az oly áhított nagylánykort eléri ez a bájos ifjú hölgy, és amelyben ismét csak számos viszontagság köze ...
2 100 Ft
Elfogyott
Elfogyott
Nagyanyáink talán olyan izgatottan várták az újabb és újabb Cilike-könyveket, ahogy ma várjuk a tévésorozatok új epizódjait. Vajon a szappanoperák mai bőséges választéka mellett van-e igény egy hajdani ifjú hölgy viszontagságainak történetére? Az olvasni el nem felejtett és a romantikát kedvelők körében bizonyára. Ezúttal Tutsek Anna Cilike-sorozatának első kötetét, a Cilike rövid ruhában címűt nyújtjuk át az olvasónak.
2 100 Ft
Elfogyott
Elfogyott