Csapó Katalin könyvei
A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv. A magyar kultúra egyik komoly
szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A kiváló
recepteken túl megismerhetjük gasztronómiai kultúránk történetét - a
római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon
keresztül napjainkig, a hamuba sült pogácsától a lacikonyháig.
50%
3 100 Ft
1 550 Ft
Dieses Buch ist nicht nur ein Kochbuch, neben den ausgezeichneten
Rezepten kann man die Geschichte unserer gastronomische Kultur kennen –
wie die traditionellen Gerichte der Hirten, die zahlreichen Gewürze und
speziellen, neuen Zutaten, die durch den italienischen Einfluss zur Zeit
der Renaissance an die Hofküche gelangt waren, die Kraut- und
Reisgerichte der Türkenzeit, die Küche Siebenbürgens, sowie die
volkstümlichen ...
50%
3 100 Ft
1 550 Ft
This book is not simply a cook book, besides the excellent recipes one
can get to know the history of our gastronomic culture – how the dishes
of the ancient animal herding traditions, the countless spices and new
special ingredients used in the Italianate court cuisine of the
Renaissance, the cabbage and rice dishes of Turkish times, Transylvanian
cuisine, and peasant food rich in bacon fat and paprika, and not least
Fr ...
3 100 Ft