Budapest - Ízek városa
A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv. A magyar kultúra egyik komoly
szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A kiváló
recepteken túl megismerhetjük gasztronómiai kultúránk történetét - a
római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon
keresztül napjainkig, a hamuba sült pogácsától a lacikonyháig.

Oldalszám
136 oldal
Méret
96 × 247 mm
Kötés
Keménytáblás
ISBN
978-963-3469-68-2
Kiadás éve
2016
Sorozat
Elérhetőség
Készleten
Megjelenés dátuma
2016-03-21
A kategória további címei
4 900 Ft
30%
3 430 Ft
4 500 Ft
30%
3 150 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
4 900 Ft
30%
3 430 Ft
4 900 Ft
83%
800 Ft
3 900 Ft
30%
2 730 Ft