Budapest - City of Flavours
A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét – a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba sült pogácsától a lacikonyháig
Méret
B/5
ISBN
978-963-3469-11-8
Kiadás éve
2010
Elérhetőség
Nincs készleten
A kategória további címei
4 500 Ft
30%
3 150 Ft
3 900 Ft
30%
2 730 Ft
4 900 Ft
30%
3 430 Ft
4 900 Ft
83%
800 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
4 900 Ft
83%
800 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
4 900 Ft
30%
3 430 Ft