Párizs - Ízek városa
Nem beszélhetünk párizsi konyháról úgy, ahogyan például lehet római, szicíliai vagy provence-i konyháról beszélni, hanem csak franciáról. Ez a konyha nem regionális, még kevésbé helyi, sokkal inkább nemzeti, sőt egyetemes. Párizs Franciaország kulináris sajátosságainak az olvasztótégelye, s Olaszországgal ellentétben, nem a régiók különféle hagyományaira támaszkodhat, hanem a hivatásos szakácsok által irányított magas szintű - arisztokrata - konyhára, amelyet ékes szavakkal igyekeznek a fennkölt művészet rangjára emelni.
Oldalszám
116 oldal
Méret
96 × 247 mm
ISBN
978-963-3490-59-4
Kiadás éve
2013
Sorozat
Elérhetőség
Készleten
Megjelenés dátuma
2013-02-18
A kategória további címei
4 500 Ft
50%
2 250 Ft
3 900 Ft
50%
1 950 Ft
4 900 Ft
50%
2 450 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
4 900 Ft
50%
2 450 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft