Budapest - Traditional dishes and gastronomic culture in a welcoming capital
A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét – a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba sült pogácsától a lacikonyháig.
Méret
B/5
ISBN
----
Kiadás éve
2010
Elérhetőség
Nincs készleten
Megjelenés dátuma
2010-04-30
A kategória további címei
4 500 Ft
50%
2 250 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
3 100 Ft
50%
1 550 Ft
4 900 Ft
50%
2 450 Ft
4 900 Ft
83%
800 Ft
3 900 Ft
50%
1 950 Ft