Salsák
A Holnap Kiadó három szakácskönyvet kínál az Olvasóknak: Pizzák,
quiche-ek és zöldséges gyümölcstorták; Falatnyi ételek; Salsák. A szakácskönyvek
a különleges, de könnyen elkészíthető receptekből válogatnak. A több nyelven is
népszerűségnek örvendő sorozat várhatóan a háziasszonyok kedvence lesz.
Mexikóban és a karibi országokban a salsa ugyanúgy
tartozik az ételekhez, mint nálunk a vaj a kenyérhez. Ennek a fűszeres mártásnak
végtelen sok változata van: nyers és főzött, hideg és meleg, egyszerű és
bonyolult. Könyvünkben 55 csábító recept várja, hogy Ön kipróbálja: falatkák,
levesek és saláták, főételek hússal, hallal és a tenger gyümölcseivel, valamint
vegetáriánus ételek. Természetesen mindegyik az ételhez illő salsával! A
bevezetés megismertet a mexikói és a karibi konyha sajátosságaival, jellemző
alapanyagaival és elkészítési módjaival. Kay-Henner Menge háztartástant és
táplálkozástudományt tanult, jelenleg egy ismert női lap főzési rovatának
szerkesztője. Claudia Schmidt táplálkozási szakértő, szabadúszó étkezési
szerkesztő.
x
Méret
B/5
ISBN
978-963-3467-61-9
Kiadás éve
2006
Elérhetőség
Elfogyott
A kategória további címei
4 900 Ft
30%
3 430 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
4 500 Ft
30%
3 150 Ft
3 900 Ft
30%
2 730 Ft
4 900 Ft
30%
3 430 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
3 100 Ft
30%
2 170 Ft
4 900 Ft
83%
800 Ft