Firenze - Ízek városa
Gasztronómiai ajándék a művészet, kultúra és hagyomány városából
Az olasz város és az olaszok kultúrtörténetébe nyerhetünk bepillantást,
mindezt a sajátos és híres olasz konyhán keresztül. Hogyan fejlődtek és
terjedtek el a római étkezési szokások a XII. századi kibontakozástól és a trecento
receptkönyveiből kiindulva? Megismerjük az olasz konyha ízvilágát meghatározó
fűszereket, a Medici-lányok szakácstudományát és a francia konyha hatásait.

Oldalszám
116 oldal
Méret
B/5
Kötés
Keménytáblás
ISBN
978-963-3467-73-2
Kiadás éve
2007
Sorozat
Elérhetőség
Elfogyott
Megjelenés dátuma
2007-01-01
A kategória további címei
3 500 Ft
30%
2 450 Ft
3 500 Ft
30%
2 450 Ft
3 900 Ft
30%
2 730 Ft
4 900 Ft
83%
800 Ft
3 500 Ft
30%
2 450 Ft
3 500 Ft
30%
2 450 Ft
4 500 Ft
30%
3 150 Ft
3 500 Ft
30%
2 450 Ft